Mobil menu

EUD 8 og 9

EUD for 8. og 9. klasse er et tilbud til elever i folkeskolerne i Vesthimmerlands Kommune i skoleåret 2020-2021.

• Målgruppen for EUD er unge der kan lide at arbejde praktisk.
  • Unge der via den praktiske tilgang vil begynde deres ungdomsuddannelse på en Erhvervsskole.

Undervisningen i EUD består af 3 dage med undervisning i boglige fag på Hornum Skole og 2 dage med valgfag på værkstederne på Erhvervsskolerne i Aars.
Undervisningen på Hornum Skole er i dansk, matematik, engelsk og fysik/kemi. Eleverne skal arbejde med det samme som deres kammerater i folkeskolerne. F.eks. projektopgaven, uddannelsesparathed og andre opgaver.
Valgfagene på Erhvervsskolerne i Aars er på værkstederne der. Værkstederne er  som murer, tømrer, mekaniker, smed, industritekniker, robotteknologi samt i madværkstedet.
Det er muligt at komme i praktik 3 uger om efteråret og 3 uger om foråret.
I undervisningen på Hornum Skole og valgfagene på Erhvervsskolerne i Aars vil der være en sammenhæng mellem den teoretiske undervisning og den praktiske tilgang i valgfagene.
Forløbet i EUD 8 og 9 er en afslutning af folkeskolen og dermed adgangsgivende til en ungdomsuddannelse.
Kontakt Lennart Roland Petersen - skoleleder Hornum Skole for yderligere information - telefon 2424 8104