Mobil menu

EUD for 8. og 9. klasse på Hornum Skole

EUD 8 og 9 er et tilbud til elever i folkeskoler i Vesthimmerlands Kommune i skoleåret 2020-2021. Undervisningen foregår på Hornum Skole.
Undervisningen i EUD består af 3 dage med undervisning i boglige fag på Hornum Skole og 2 dage med valgfag på Erhvervsskolerne i Aars.
Den boglige undervisning består af dansk, matematik, engelsk samt fysik/kemi. Eleverne i EUD 8 og 9 skal arbejde med det samme som eleverne i de øvrige 8. og 9. klasser.
Valgfagene som bliver tilbudt på Erhvervsskolerne foregår på værkstederne som murer, tømrer, mekaniker, smed, industritekniker, robotteknologi samt på madværkstedet.
Det er muligt at komme i praktik 3 uger om efteråret og 3 uger om foråret.
Forløbet er en afslutning af folkeskolen og dermed adgangsgivende til en ungdomsuddannelse.

Her finder du et link til en film om EUD 8 og 9

Kontakt skoleleder Lennart Roland Petersen, hvis der er interesse for at høre med. Lennart kan kontaktes på 2424 8104

Film om EUD